PALVELUT

Kiinteistöhuolto, remontti-, kone-, kuljetus- ja nostopalvelut.

Kiinteistöhuolto Rautio

PALVELUT

Kiinteistöhuolto Rautio on monipuolinen kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoaja, joka tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja kiinteistöjesi ylläpitoon ja huoltoon. Erikoisosaamisemme kattaa kaiken kiinteistöhuollosta remontteihin, konepalveluihin ja kuljetus- ja nostopalveluihin.

Meille asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka takaavat kiinteistöjesi turvallisuuden, viihtyisyyden ja tehokkaan toiminnan.

KIINTEISTÖHUOLTO

Kiinteistöhuoltopalvelumme tarjoaa kattavan valikoiman ratkaisuja asuin- ja liikekiinteistöjen, toimistotilojen tai teollisuusyksiköiden ylläpitoon ja huoltoon.

REMONTTIPALVELUT

Kiinteistöhuollon remonttipalvelumme on suunniteltu vastaamaan kiinteistöjen omistajien tarpeisiin, kun kiinteistössä tarvitaan korjauksia, uudistuksia tai muutostöitä. 

KONEPALVELUT

Kiinteistöhuollon konepalvelumme tarjoaa kattavan valikoiman koneita kiinteistöjen ylläpitoon ja huoltoon. Oli tarpeen sitten kiinteistön puhtaanapito, ulkoalueiden hoito tai lumitöiden tekeminen.

KULJETUS- JA NOSTOPALVELUT

Kiinteistöhuollon kuljetus- ja nostopalvelumme tarjoavat kokonaisvaltaisia ratkaisuja kiinteistöjen ja yritysten logistiikan ja nostotöiden tarpeisiin.

Tarvitsetko luotettavaa kiinteistöhuoltopalvelua? Ota yhteyttä!

www.kiinteistöhuoltorautio.fi/tietosuojaseloste/
Scroll to Top